Mi a közös Courtney Coxban és Szulák Andreában?

hifu Gondolkoztál már azon, hogy rászánd magad egy plasztikai műtétre? Talán a pénz egy részét már félre is tetted? Elég lesz!

A HIFU (nagy intenzitású fókuszált ultrahang) kezelés nem olcsó, de messze nem kerül annyiba, mint egy plasztikai műtét — a hatása viszont annyira elképesztő, hogy Neked is ki kell próbálnod!

Ha Szulák Andreának, sőt Courtney Coxnak is kivívta az elismerését, talán Neked sem okoz csalódást.

Örülök, hogy tetszik, de ha most elkezdesz árak után nézni, nagyon vigyázz: Sok a kínai utánzat, és az így nyilván olcsó — mindenféle kuponnal elérhető kezelés. Itt minden a precizitáson áll vagy bukik, ezért elengedhetetlen a szigorú minőségellenőrzésen átesett kezelőfej használata, ami viszont nem a kínai gépek tartozéka.

Mielőtt pénzt adsz a HIFU kezelésért, érdeklődj a gép származásáról, és az sem baj, ha a kezelő szakképesítéséről is meggyőződsz. Ezt a kezelést nem olcsójánosoknak találták ki, ma az elérhető legmagasabb színvonalú ilyen technológia: Óvakodj a kuponos megoldásoktól, nehogy a semmiért fizess kevesebbet, mert az pénzkidobás, nem pedig megtakarítás.

Ha meg akarod tapasztalni a hatását, meg kell fizetned az árát!

hifu-stollar-kozmetika

A HIFU működéséről itt tudhatsz meg többet, az időpontról, amikor kipróbálhatod, a 20 572 8604 számon érdeklődj, várjuk a hívásod!

 

Zsuzsák