Álomszalonok Éjszakája 2016. november 25-én, pénteken, 11.00 h-24.00h-ig

 alomszalonok

Kedves Vendégeink!

Bármennyire is hihetetlen, megint eltelt fél év és mi újra az Álomszalonok Éjszakájára készülünk.

 

A jól bevált- most már sokéves-hagyományhoz híven, tehát 2016. november 25-én, pénteken, 11.00 h-24.00h-ig megnyitjuk a brutál árkedvezmény- és ajándék áradatot.
A luxus arc -és testkezelések listáját 2 hét múlva tesszük fel a honlapunkra -www.stollarkozmetika.hu-, illetve a Facebook-ra a Belvárosi Stollár Kozmetika oldalra.
Érdemes tehát figyelemmel kísérni, mert a megjelenéstől már lehet is csemegézni belőlük, sőt akkortól már meg is vásárolhatók a kezelések.
A hatalmas kedvezmények mellett az összes eddig, tőlünk megszokott könnyítés és ajándék is megillet mindenkit. Hogy néhányat említsek, aki CosmetiCasco tulajdonos, azt a kijelőlt kedvezmény mellett + 10% illeti meg, továbbá a bónusz ajándék, 30 000 Ft érték feletti vásárlás esetén értékes kozmetikai csomag is jár. Változatlan, hogy ha nem találod a vágyott kezelésedet a listában, bátran hívj bennünket, hogy egyéni kérésedre is kidolgozzuk a kedvezményt, illetve ahogy eddig sem, most sem szükséges személyesen megjelenned, mert a 11773126-07524345 számú OTP bankszámlára is utalhatod a kiválasztott kezelés összegét a neved megjelölésével.
Két hét múlva tehát megismerheted a kezelések listáját, árait, akkortól megvehető, csak arra ügyelj, hogy az ÁSZ nap éjfél a kedvezményes kezelések megvásárlásának a határideje.
Végül, de nem utolsó sorban a HIFU kezelést is még kedvezményesen, bevezető áron végezzük, arra is jelentkezhetsz bátran. (árakat a honlapon megtalálod)
Évről-évre egyre közkedveltebbek az ÁSZ napok, reményeink szerint most is elnyeri a tetszéseteket, ami nem titkolt célunk.
A megszokott meleg szeretettel, és az utolsó pillanatban kiderülő meglepetéssel várunk:
(a) Zsuzsák